About Blog

ccabe4b8bb3a96fe6701f83452a91e9a 

Zdravo svima!

Ovaj blog je nastao sasvim slučajno iz zabave. Sada je on deo moje svakodnevnice i ne bih mogla zamisliti život bez njega.

Kada kažem „Sa mnom kroz život“ to zaista i mislim, ovde nećete upoznati samo mene i sve ono što ja volim i rado radim. Već ćete upoznati i sebe i osvestiti um. Zato sam blog podelila na kategorije pa sami izaberiti šta vam se dopada i šta želite pratiti. 

KATEGORIJE:

  • Lifestyle– njen naziv vam već dovoljno govori ali ovde neće biti samo tipičnih tekstova za ovu kategoriju već i nekih koje ja sama svrstavam u način života.
  • Motivation and psychology– su teme koje zaista volim, redovno ih proučavam i pratim sve njihove promene. Ovde neće biti prepisivanja i kopiranja nekih drugih članaka, već moje mišljenje, stavovi i moj način motivisanja. Naučiću vas kako da razmišljate drugačije i postanete najbolja verzija sebe. 
  • Amazing trips– putovanja su ono što me ispunjava u potpunosti pa sam zato odlučila da vam na jedan drugačiji način dočaram mesta u kojima sam bila. Ovde neće biti nikakve istorije, već samo moja iskrena osećanja. Više slika a manje teksta.
  • My stories– i poslednja ali ne i manje bitna kategorija su moje priče koje su mogle postati deo neke knjige. One se prosto stvaraju same od sebe i dopunjuju moj život.

Sada kada ste saznali šta Vas sve ovde čeka, vreme je da se upoznamo kroz tekstove. 

Hajdemo…

Blog – Stranice života