About me

Ja se zovem Svetlana Pantović, volim da me zovu Ceca, i rođena sam 1995 godine u Srbiji, Beogradu. Po struci sam ekonomista, a u srcu pisac.

Volim da pišem psihološke i motivacione tekstove, a ako napišem tekst nekog drugog žanra uvek se nekako dotaknem pomenutih tema. Inspiracija mi dolazi sa svih strana a po najmanje od mene same, pa zato sebe smatram prenosiocem onoga što stigne do mene. Pisanjem tekstova, kako sebi tako i drugima pomažem da upoznaju sebe i shvate da je u životu sve moguće. 

Pored pisanja za svoju dušu, freelencer sam, odnosno content writer. Za sada pišem tekstove na srpskom jeziku, ali ne planiram se tu zaustaviti.

Volim duge šetnje po prirodi jer one leče moju dušu, i ogroman sam ljubitelj putovanja i upoznavanja drugih gradova. Stare građevine su još jedna moja ljubav, rado čitam knjige uz tišinu i kafu, najjači trio ikada..

Još mnogo toga bih Vam mogla reći o sebi ali sam sigurna da ćete me mnogo bolje upoznati kroz tekstove. Za mene je pisana reč najlepša reč!

„Sve što zamislim prenosim na papir i tako oživljavam svoje misli čuvajući ih od zaborava. Jer sve što smo stvorili živeće duže nego mi sami. A mi kao njihovi stvaraoci, srce toga dela, ostajemo u večnom sećanju. Što više stvaramo to duže i kvalitetnije živimo, a suština je upravo u tome.“

Ako želite saznati još nešto o meni, to možete uraditi upravo SADA

Pratite me i na Facebook-u i Instagram-u