Crveno na radost

Praznici samo što nisu stigli, i njihov miris je u vazduhu iako nema snega. Što ne znači da nas neće iznenaditi baš kada treba. U postu „Praznična euforija“ sam vam pisala da ne osećam tu pomenutu euforiju, ali stvari su se promenile što smo bliži kraju 2019 godine. Ako pomenuti tekst niste pročitali ostaviću link posta. https://ceca95.wordpress.com/2019/12/05/praznicna-euforija-2019-2020/

U meni je proradila bura pozitivne energije i sreće koju ću pokušati sačuvati do daljnjeg. Premda je moja omiljena boja roza, crena u ovom periodu je dominantna. Od crvene pa do bordo boje je svaki predmet ili odevni predmet kupljen i biće kupljen. A koliko su moje misli usresređene na tu boju je dokaz da i dobijam stvari ne tražeći ih u crvenoj boji. I opet dolazimo do meni omiljene teme, duše i uma koji nikada ne rade protiv nas već naprotiv. Samo je potrebno jako želeti i boriti se za svoje želje. I gle čuda, one se tada sa lakoćom ostvaruju.

christmas-3015776_1920.jpg

Ljubav povezju sa crvenom bojim a u meni je i te kako prisutna, mislim da je ima i previše. Danas sam nekako posebno inspirisana i iskreno ne znam da li će ovaj tekst na kraju i imati neku poentu ili će to samo biti moje emocije. Biću srećna ako uspem preko reči makar malo svoju pozitivnu i euforičnu energiju prenezi na vas, to mi je  cilj. Čudno je to da je enrgija nekeko ne proporcijalno raspoređena, i da kada sam mi je dan loš i moja energija ravna nulu sutrašnji bude fenomenalan. Čudni smo mi ljudi, čuda krijemo u sebi. Koliko god mislili da smo lagani za proučavanje, nekada ne možemo razumeti svoje proste poteze. Zato je i zanimljivo, i na taj načim podstičemo sami sebe na učenje i proučavanje.

Ali da se vratim mom vedrom duhu u crvenoj boji. Crveno kako ljubav tako predstavlja i vatrenost, što je i tačno. Ali u meni ona trenutni budi smirnost u moru pozitive. Oko mene su crveni baloni, crveni suveniri, tanjiri i šolje, bukvalno plivam u crvenom.

Čini mi sa da sam jedno hiljadu puta napisala crveno, i napisaću još toliko jer svaki put kada napišem osetim u sebi toplinu. Toplinu oko srca i u celom telu, crvenu sreću. Kada sam već kod sreće, pre neki dan sam pročitala tekst u kome je pisalo da kada smo srećni postižemo najbolje rezultate. A ja ću se nadovezati i reći, kada smo srećni možemo sve, tada ne postoji nemoguće.

Za sreću nije potrebno mnogo, ali  za pravu sreću je potrebno dosta truda na sebi. Neka vam cilj bude  biti srećan imajući samo sebe.

cereals-100263_1920

Crveni pozdrav!

2 thoughts on “Crveno na radost”

Оставите коментар