Da li znaš ko je glas u tvojoj glavi?

Da li ja svaki svoj tekst zaista uvek živim? Na samom početku odgovor je NE! Ne ja ne živim sve ,uvek i u potpusnosti, ono što delem, ja to proživljavam. Moji tekstovi ne motivišu samo čitaoce već i mene. Preko njih uviđam svoje mane, strahove i probleme… A onda sam se zapitala, ko mi šapuće sve ovo?

Moje reči ne pomažu samo vama, one pomažu svima nama.

Sve u životu je rešivo i rešenje je negde duboko u nama, to je onaj glas koji odzvanja u glavi. Mi mu ne dajemo neki poseban značaj, šta više često ga ignorišemo i činimo suprotno. Da li znate ko stoji iza tog glasa, ko nam toliko želi pomoći? To je naše srce koje zna sve odgovore i koje se ničega ne plaši, a mi ga ograničavamo. Kao da nam nije bilo dovoljno što je zatvoreno u našem telu, pa ga još dodatno pritiskamo.

Ne puštamo ga da govori sa nama, a toliko toga nam ima reći. Osetićete to kada stavite obe ruke odmah ispod vrata i počnete okretati umom virtualne kazaljke na satu. Pa zatim počnite ubrzavati tempo kazaljka, dok vam u jednom trenutku telo gotovo ne eksplodira od brzine obrtaja. To je srce koje govori sa nama, taj osećaj se ne može porediti ni sa jednim drugim. Kroz telo vam u tom trenutku prolazi struja i osećate se snažnije nego ikada do sada. Napon je toliko jak da će vam naterati suze na oči, i pustite ih neka teku. Neka napokon srce komunicira sa nama. Telo istog trena postaje lakše i komotnije, čak počinje gubiti značaj jer je srce u fokusu. Ovaj osećaj morate doživeti da biste znali o čemu govorim, da biste me razumeli.

Naše srce ima mnogo veću funkiciju od samog postojanja u nama i pumpanja krvi, došlo je vreme da shvatimo i koju. Ubrzajmo mu otkucaje i počnimo zaista živeti zajedno. Ne protiv njega, nego jedno u uz drugo, jer mi smo jedna celina koja ne može biti srećna dok je podeljena na dva dela. Znate onaj osećaj kao da vam nešto ili jedan deo vas nedostaje, a ustvari vam nedostaje ogroman deo sebe, srce.

Život je mnogo lepši i dragoceniji kada smo potpuni.

Zato ne oklevajte, već danas ga oslobodite i oživite.

Pozdrav!

Оставите коментар