Moja 2019. godina

Ostalo je još malo do 2020 godine, kako čudno zvuči, pa sam odlučila da vidim kakva je bila. Moram priznati je ovo bila jedna od burnijih godina i da mi se zaista mnogo čega desilo.

Počela je kao i svaka druga ali jako brzo sam počela raditi na svom novom radnom mestu u svojoj staro-novoj struci koju sam jako zavolela, knjigovodstvo. Mnogo toga sam naučila i svladala i mnogo toga doživela što nisam nikad pre.

Počela sam učiti strani jezik onako čisto radi reda. Bilo je teško uskladiti posao i učenje. Pogotovo učenje stranog jezika koji zahteva dosta pažnje i koncentracije. Ali kada se nešto zaista želi onda su i rezltati vidljivi. Zatim je usledila veridba, i trenutak nekog novog poglavlja. Tada sam postala verena devojka.

Ove godne sam upoznala dve nove države, Nemačku i Austriju i ne zna se koja je lepša. Desotodnevni oblilazak ovih država je bio feonomenalna ali i kratak. I onda vraćanje u realnos i  nove izazove. Mnogo novih i posebnoh ljudi sam upoznala u 2019 godini, i vratila se mojoj velikoj ljubavi pisanju. Počela sam biti redovnija pored svih obaveza koje sam imala. Provela sam dosta lepeh dana sa porodicom, slavili smo svaki zajednički dan.

Bilo je i teških dana, ali i te dane sam preživela. A zatim sam se udala, i postala žena jednog divnog muža. Svadba je bila za pamćenje, baš onako kako smo želeli. Dan pred svadbu sam polagala strani jezik i položila sam ga.

Nikada brže nisam dobila vizu i odselila sam se u drugu državu i započela nov život. Prvi put u životu sam sama pravila teža jela, počela sam se brinuti o svom novom domu. Zatim sam ovde upoznala nove ljude i nastavila kontak sa dragim osobama iz Srbije. Upoznala sam deo Francuske takođe i bila u Českoj-Pragu. Moram priznati da sam se ove godine baš naputovala, ali i sledeće ću obećavam. O Pragu sam vam pisala, o Nemačkoj i Austriju i Francuskoj ču tek jer želim skupiti leo materijal.

Probala sam neku novu hranu i pojela previše slatkiša ove godine. Krenula sam iću u teretanu i malo više brinuti osvome zdravlju. Zaista je lep osećaj trenirati i dobijati mišiče i lepu figuru.

Naučila sam i obišla dosta lepih mesta i parkova u svome gradu. I sada uživam čekajuću praznike i neke nove izazove koji mi sleduju.

P.S sigurno sam zaboravila nešto što mi se desilo ili sam uradile ove godine ali ne zamerite, zaista je bilo mnogo toga i sigurna sam da je ovo jedna od mojin najboljih godina.

wishes-4596862_1920

Pozdrav!

4 thoughts on “Moja 2019. godina”

Оставите коментар