Pet činjenica koje ne znate o meni

Želim da me malo bolje upoznate, pa sam zato odlučila da napišem par stvari o sebi. Kao što već znate čitajući moje tekstove, najviše volim pisati o psihologiji i razvoju čoveka, pa se ovaj tekst neće puno razlikovati od mog stila pisanja. Pa da počnemo.

Činjenica br. 1

Prva pa udarna stvar, ja sam neko ko je dosta korisnih svari odbijao od sebe. Postavljala sam ne probojni zid tamo gde treba i ne treba. Deca bi rekla da ja hejter, a ja kažem da ne znam zašto sam imala takav odbramben stav. Naime, ne govorim dobro Engleski jezik i tu činjenicu nisam želela da menjati. Nisam slušala Englesku muziku, nisam htela pričati sa ljudima na tom jezik, niti ga učiti. Živimo u dobu kada Engleski jezik zna skoro cela planeta i on je najbolji alat u svakoj prilici. Ali mene ništa od toga nije motivisalo dok mi se nije desilo sledeće. U jednom danu prišle su četiri osobe u različitom vremenskom periodu i potražile pomoć od mene. Od mene je nisu dobile, pa su je morale tražiti negde drugde. Tada sam se zamislila i polako počela rušiti godinama građen zid. Kada je do temelja bio srušen Engleski jezik je počeo neverovtnom brzinom dopirati do mene. Idalje ga ne znam dobro, ali ga sada prihvatam i želim naučiti.

Činjenica br. 2

Pola svog života sam provela kao povučena i tiha osoba, uplašena od sveta. Bila sam ona o kojoj bi svako rekao „jao pa ona je prava dobrica“ čije značenja sam tek posle mnogo godina saznala. Počela sam pisati jako davno, i u početku su to bile pesme koje niko nikada nije pročitao sem mene. Vremenom su te pesme postajale priče koje su idalje bile samo moje. Krila sam se iza svojih tekstova i retko ko je znao da ja uopšte pišem. Trebalo mi je vremena da budem ono što sam danas, hrabra devojka, spremna motivisati i sebe i druge. Devojka koja pisanjem iskazuje sebe.

Činjenica br. 3

Omiljen slatkiš mi je čokolada i bez nje nisam mogla zamisliti dan. Uvek sam između slatkog i slanog birala slatko. Ako me pitate koja čokolda mi je omiljena, rekla bih vam da su sve. Danas je situacija malo drugačija, idalje volim čokoladu ali rađe pojedem slano jelo. Postala sam spremna probati sve i svašta u nekim granicam normale. Za dosta stvari je odgovorna moja lepša polovina i hvala mu na tome.

Činjenica br. 4

Volim da čitam ali čitam jako sporo i dešava mi se da moje misle odlutaju ko zna gde, pa po nekada celu stranu moram čitati ispočetka. Takođe ako mi se knjiga ne svidi, nikada je ne pročitam do kraja i ako nekada po par puta pokušavam. Nemam omiljen žanr, već čitam ono što mi u tom trenutku odgovara. Ali pre bih kupila neku naučnu fantastiku nego krimi roman. Postoje dani a nekada čak i meseci kada mi se knjige ne čitaju, bez obzira što sam njihov strastveni ljubitelj.

Činjenica br 5.

Ne razumem se u tehnologiju uopšte i kupujem stvari koje mi se svide na oko. Baš skoro sam tako odabrala telefon jer se presijava na narandžasto-žuto-roze boju. Tako se zalepim i za ostalu tehnologiju koju obožavam da gledam i najčešće bude neka šokirajuća cena. Volim rozu boju pa se za nju često i lepim i ne gledajući objekat koji tu boju poseduje. Obradujem se bilo čemu ako je roze.

Za ovaj post sam izdvojila ovih pet činjenica a ako vam se ovo podada mogu napisati još koji post na ovu temu.

Pozdrav!