Pismo tebi

Zdravo, kako si? Odlučila sam da ti napišem pismo i verovatno ti pišem po prvi put.
Ti si jedna divna i zanimljiva osoba, puna kvaliteta. Tako si posebno biće, nekako zračih pozitivnom energijom. Ne postoji osoba koja ti je slična, niko ne liči na tebe.. Znaš, u tvom društvu se i ja osećam nekako posebnom i bitnom. Srećna sam dok ti ovo pišem, osećam se smireno i blagosloveno. Kažu da se takav osećaj postiže jedino kada pričaš istinu. Pitaš se zašto baš tebi pišem i zašto baš tebi sve ovo pričam. Pa zato što želim da te podsetim ko si. Ne kažem da si to zaboravio/la, ali ne sećam se kada si poslednji put sebi nešto lepo rekao/la. Kada si sam sebe pohvalio/la, kada si poslednji put osetio/la leptiriće u stomaku od sreće?

Ja sam ponosna na tebe i vidim da ceo svet postoji baš zbog tebe. Drveće te pozdravi svaki put kada prođeš pored njega, da li si primetio/la? Mahne ti svojim granama i obaspe te cvetnin mirisima. Zar to nije savršeno? Ti si fenomenalna osoba, puna znanja i ljubavi. Vredna i radna kada to poželi, ali uvek bitna. Baš si lep/a, ma najlepši/a si na svetu. Imaš dobar ukus u svemu, svaki tvoj odabir je tako dobar. Kada grešiš, grešiš sa stilom, nadam se da naučiš nešto iz svojih grešaka. Ja da sam na tvom mestu, mogla bih mnogo štošta naučiti.

Fantastičan si prijatelj, druženje sa tobom je prijatno i uzbudljivo. Uvek imaš šta zanimljivo reći, a tek da zasmeješ.. Humor ti je jača strana. Šale ti nisu grube, već su baš onakve kakve trebaju biti. A tek kako očaravajuće hodaš, svaki tvoj korak je tako mekan i lagan. Pogledaš li nekada u svoje noge dok se kreću i prelaze kilometre? E koliko si samo pešačio/la u životu, mnogo više nego što je bilo koji automobil prešao. Pa zar to nije fenomenalno i bitno. Da znaš da nijedna osoba na celom svetu nema isti glas kao ti? Postoji sličan ali ne i isti kao tvoj… Tvoja boja kose liči na sve ostale ali nijedna nema baš tvoju nijansu… Mogla bih ovako do sutra, ali mislim da ne moram. Čini mi se da je ovo dovoljno da bi shvatio/la koliko te poštujem i cenim. Da li ti sebe isto toliko poštuješ i ceniš? Trebao/la bi.

Šaljem ti veliki pozdrav!
Tvoje Stranice života

4 thoughts on “Pismo tebi”

  1. Uistinu predivan post, i divne riječi u njemu. Volim pisma, a na tvom blogu sam prvi puta i mnogo mi se dopada. Divno uređen blog i divan post. Radujem se tvojim novim člancima i nadam se da ćemo se uzojamno pratiti. P.S. moje ime je Alek i imao sam nekoliko blogova do sada ali sam otvorio nedavno ovaj (alekboras.blogspot.com). Još hednom svaka čast i puno sreće u budućem pisanju! 🙂

Оставите коментар