Platforma Googl digitalna garaža

Platiti ulaganje u sebe je najbolja investicija, ali nekada ulaganje može biti i besplatno. Pored profesije kojom se bavite, uvek možete naučiti nešto savim novo. Pa tako googl digitalna garaža nudi veliki spektar video obuka. Sve što je potrebno je da se registrujete i vaše učenje može početi.


Ova platforma je potpuno besplatna i poseduje tri kategorije, a to su:

  1. digitalni marketing,
  2. razvoj karijere i
  3. informatika I tehnologija

Kada odaberete željenu kategoriju, na vama je da sami izaberete koju dužinu kursa želite. U ponudi imate obuke kraće od dva sata i duže od 20 sati, takođe birate težinu kursa I da li želite besplatan sertifikat ili sertifikat koji se plaća.

Kada ste suzili pretragu, platforma će vam dati ponude koje se poklapaju sa onim što ste naveli. Procedura je i više nego laka. Dobra strana online obuke je ta što sami možete napraviti plan učenja na računaru, tabletu ili mobilnom telefonom.

Obuke su podeljene na teme koje poseduju lekcije u vidu video zapisa. Video zapisi su na engleskom jeziku, ali imaćete titl na srpskom jeziku. Lekcije nisu dugačke, što je super radi boljeg razimevanja i učenja. Posle svake lekcije imate kratku proveru znanja, koja zahteva upaljene vijugice.

U svakom trenu imate pravo prekinuti obuku, a kada sledeći putu uđete nastavićete tako gde ste stali. Ja sam svoju obuku započela digitalnim marketingom i odabrala osnove digitalnog marketinga koje traju 40 časova. Obuka je stvarno detaljna i počinje sa stvarima koje mislimo da znamo. Bitno je ne preskakati lekcije, jer iz svake lekcije se ima šta novo naučiti. Kako vreme prolazi, tako ćete zasta saznati sve što vam treba iz ugla predavača i preduzetnika. Odlično je što vlasnici raznih komapinija dele svoja iskustva kroz video snimke i otkrivaju kako su došli do uspeha.

Platforma je napravljena tako da stvarno može zadržati pažnju, sa puno realnih primara i problema. Googl garaža prati trendove, te sve možete primeniti u životu.

Kako zbog trenutne situacije, tako i zbog razvoja tehnologije, učinje online je najbolje i najlakše rešenje. Platforma je namenjenja svima, od đaka i studenta, pa sve do ljudi koji su već u poslovnom svetu. Razni stručnjaci vam mogu povećati samopouzdanje, naučiti vas kako da nađete sledeći posao, povećati produktivnost, kao i uvesti vas u poslovnu komunikaciju.

Naučićete kako da poboljšate svoje poslovanje, povežete se sa klijentima, promovišete preduzeće pomoću sadržaja, i još mnogo toga.

Nemojte brinuti zbog velikog spektra kursevam jer imate pravo na neograničen pristum celoj platformi. Volele bih da podelite sa mnom svoje izvore iz kojih crpite znanje i ako ste već započeli neki kurs na ovoj platformi, da li vam se dopada?

Pozdrav!

Svetlana Pantović

3 thoughts on “Platforma Googl digitalna garaža”

Оставите коментар