Poklanjam vam…

Deda Mraz je ove godine požurio, ali mu nemojte zameriti. Dugo sam razmišljala šta je ono šta bih mogla napraviti za sve vas, a da vam bude korisno. Želela sam da ima veze sa pisanjem, ali da ne bude e-book ili kartice sa citatima.

Sinula mi je ideja da to bude kalendar za 2021 godinu, pa sam tako uz pomoć programa Canva počela svoje prvo dizajniranje. Imala sam jednu ideju, koja se na kraju pretvorila u neku savim drugu i bolju. Ono što sam znala, je da moj kalendar mora biti sačinjen od citata. Zatim sam odlučila da iskoristim fotografije iz Rima, pa tako je moja kreacija počela dobijati svoj oblik. Ali da ne dužim puno, već da vam pokažem o čemu pričam.

Čestitka za 2021 godinu

Prvo sam vam napisala čestitku, koja će biti personalizovana. Na slici je vidite u originalnoj ženskoj boji, ali momci ne brinite. Rado ću je obojiti u plavu ili neku drugu boju. Čestitku šaljem u formatu slike od srca i sa iskrenim željama.

Poklon kalendar za 2021 godinu

Stigli smo glavnog poklona! Kao i za čestitku, sa kalendara rado skanjam ženske boje. Kalendar šaljem preko wetrasfer-a u pdf formatu radi lakšeg štampanja, ako ga želite van ekrana. Svi citati su u mom vlasništu, kao i slike, i pisani su kako bi vas motivisali u 2021 godini. U slučaju da neko želi, kalendar mogu poslati i u formatu slike. Svaki mesec ima drugačiju sliku i citat, a desna strana je indentična.

Ali to nije sve, odlučila sam vam pokloniti još nešto!

Mesečni planer

Volim broj tri, pa sam vam dodala još jedan korisan poklon. My monthy planner šaljem u pdf formatu, kako biste ga mogli koristiti cele godine. Poseduje tri najvažnije stavke i olakšave stizanje do mesečnih ciljeva. Good work!

Kako bih vam poslala poklone, javite mi se na e-mail adresu svetlana_pantovic@yahoo.com i stižu vam u najkaraćem mogućem roku.

Sa iščekivanjem čekam vaše e-mail adrese i radujem se poklanjanju. 🙂

Pozdrav!

Svetlana Pantović

1 thought on “Poklanjam vam…”

  1. Повратни пинг: Silly and Modern design: Uvod u moje carstvo dizajna – Stranice života

Оставите коментар