Poslednji blogmas u 2019. godini

Došao je dan kada je po pravilima kraj serijala blogmasa. Iskreno jako sam uživaja objavljivajući tekstove iz različitih sfera svaki dan. I nadam se da ste i vi makar upola koliko sam ja. Ovogodišnji i moj prvi blogmas mi je dao snagu kakvu nisam imala do sada, dokazao mi je da je sve moguće. Upoznao me je sa divnim ljudima, pa smo se međusobno čitali i komentarisali. Dao mi je snagu za nastavak i shvatila sam da mogu mnogo više nego što sam mislila.

Zato sam odlučila da učestalo pisanje ne bude samo kada su akcije, već da to postane moj život. Volim motivisati sebe i druge, tema imam neograničen broj o kojima mogu pisati, što dovodi do toga da ne postoji razlog da to ne radim. Vremena za tekstove kao i za sve u životu kada neko želi taj i napravi, tako da to nikada nije bio niti će biti razlog.

Vežba čini svoje pa su moji tektovi sve bolji i bolji, što me jako raduje. Ali da se vratimo blogmasu, drago mi je što sam ga otkrila iako sam kasnila dva dana, odlučila sam ga pisati. Odlučila sam se za nešto što većina misli da ne može i hvala svima koji ste verovali u mene i koji ste pratili moje postove. Hvala vam na divnim komentarima koji su krasili moje tekstove i hvala vam na temam koje ste mi predložili. Bila sam spremana na sve pa sam sve i prihvatila i napisala iz srca. Imam samo reči hvale za sve.

I zaslužila sam odmor od par dana, pa verovatno će ovaj tekst biti poslednji u ovoj godini. Sa mnom se nikada ne zna i najčešće mi inspiuracija dođe sama od sebe, ali videćemo. Od sledeće godine se družimo jači nego ikada, sa puno tekstova nedeljno.

Volela bih  da mi napišete ako imate neke predloge ili kritike vezane za moj blog, i šta biste voleli da dodam ili promene vezano za moje tekstove.

I za kraj, želim svima srećne Novogodišnje i Božićne praznike, puno ljubavi i veselja.

decorating-christmas-tree-2999722_1920

Veliki pozdav i poljubac!

0 thoughts on “Poslednji blogmas u 2019. godini”

Оставите коментар