Silly and Modern design: Osećajmo se ženstveno kad’god poželimo

Današnja priča je ujedno i prva, pa se od nje mnogo očekuje. Cela zamisao mi je već dugo bila na pameti, pogotovo od kako sve pojavila pandemija Korona virusa. Sasvim je logično da pričam o maskama, koje nam sakrivaju nos i usta. Design “beautiful face” ženama pomaže da i prekrivene osećaju svoju ženstvenost koji zaslužuju. Puna ružičasta usta na nežnoj boji kože sa malim mladežom, zajedno čine savršenstvo.

Odbijam da se skrivamo iza maske, jer ćemo se osećati golo kada ih skinemo. Zato je važno da odraz u ogledalu oslikava naše celo lice, da nikada ne zaboravimo ko smo zaista. Vurus će proći i maske će biti skinute, želim da se osećamo kao da ih nikada nismo ni nosile.

“Beautiful face” spade u mirne desing-e koji privlače pažnju. Baš iz tog razloga se tako dobro uklapa i na drugim proizvodima. Na sajtu možete pogledati sve proizvode koji su u ponudi, a ja ću u nastavku teksta predstaviti one koji vam mogu biti najzanimljiviji.

Spavaća soba sa “mojim” usnama

Kada sam videla kako je design uklapa na jastucima, pomislila sam “to je to”. U nežnoj nude varijanti u potpunosti umiruje naša čula, a ujedno ostavlja utisak luksuza. Napokon se možemo osetiti ka princeze koje žive svoje bajke i ne uklapaju se u dosadnu današnjicu. Pa tako ako poželite, cela soba vam može biti u “beautiful face” design-u. Jastuci, posteljina, fotografija, neseser, šolja za kafu, kao i vi sami.

Dizajniranje me uči da je sve moguće i da granice sami određujemo. Samo mi sami sebi možemo reći da nešto nije moguće ili dovoljno dobro. „Beautiful face“ govori da možemo sve, samo ako jako žalimo i verujemo svojim željama.

Moderni cegeri, torbe i kecelje

Ako smo žene, to ne znači da moramo svoje obaveze obavljati neuredne, raščupane sa klasičnom opremom. Oduvek sam zamišljala da ima ceger ili torbu za plažu po svojoj meri. Dosta mi je dosadnih ili jednobojnih cegera koji ne izgledaju lepo. Želim da se osećamo dobro čak kada kupujemo namernice u marketima. Želim da našim cegerim ili torbama odskačemo i ostavljamo utisak žena sa stilom. Čak i dok spremamo ručak, neka “beautiful face” krasi naše kecelje, ručak će provereno biti ukusniji.

Motivacija za trening je

preko potrebna

A kada završimo planirane poslove, trebamo posvetiti vreme svom izgledu. Međutim često baš zbog monotonije motivacija izostane, kao i sam trening. Zato neka “Beautiful face” krasi naše helanke, čarape, majice, kao i flašice za trening.

U životu je za sve potrebna motivacija, a nama ženama smo mi same najveća. Baš kada u ogledalu vidimo modernu, jaku i hrabru ženu, poželimo da izgledamo još bolje. To i zaslužujemo!

Notebooks kao šlag na torti sa

„usnama“ na vrhu

Mislim da su sveske moji omiljeni proizvodi, jer za njih uvek nađem savršenu namenu. Moguće da to ima veze sa tim što i sama volim pisanje, pa u sveskama vidim sve osim običnih svezaka.

“Beautiful face” sveske možemo pretvoriti u lične dnevnike u kojima ćemo beležiti svoje planove, ciljeve, uspehe ili nezaboravne trenutke. Međutim spiralna sveska može imati neku posebnu namenu.

Ja je vidim kao svesku/knjigu u kojoj možemo pisati o modi, ulepšavanju ili je koristiti u poslovne svrhe. Jedna kozmetičarka ili šminkerka sigurno mašta baš o ovakvoj svesci koju može pretvoriti u planer ili beauty magazin.

Mogućnosti su ogromne, baš kao i moje i vaše ideje kojima ćemo ispunjavati “beautiful face” notebook.

Neka žena ženi uvek poklanja iz srca, baš ono što bi poklonila sama sebi. Tako možemo biti sigurne da sa poklonom dajemo i deo sebe, koji je vredniji od samog poklona. A ako se na poklonu oslikava ženstvenost, onda znajte da imate prijateljicu za poželeti.

Pišite mi vaše ideje, kao i mišljenje o „beautiful face“ design-u, dok čekate sledeću priču.

Za više informacija o proizvodima posetite S&M design.

Pozdrav!

21.03.2021

Оставите коментар