Silly and Modern design: Srećan Uskrs vam želi “Crazy Easter egg”

Bliži nam se jedan od mojih omiljenih praznika – Uskrs. Ove godine ću ga po prvi put dočekati na Malti, te će biti zanimljivo organizovati ga na srpski način. U Beču skoro svi kupuju već ofarbana jaja, koja se mogu naći na svakom ćošku. „Na žalost“ za ovogodišnji Uskrs ne mogu biti lenja domaćica. Tako nisam bila lenja ni u dizajniranju, pa sam osmislila design “Crazy Easter egg”. Moje “ludo jaje” ne želi biti slupano, već u svom mozgiću zamišlja kako bi bilo da se za Uskrs ,,kucaju ljudi”?! Možda je pomisao na ovo malo scary, ali zato je u nazivu brenda SILLY.
Hajde da vidim kako “crazy egg” izgleda na samim proizvodima koje u ponudi im Redbubble.

“Crazy Easter egg” kao način života

Činilo mi se da sam dizajn najbolje dolazi do izražaja na beloj površini, ali svakako u ponudi imate i druge boje. Na vama je samo da odaberete željeni model za sebe, partnera, decu ili prijatelje. Zamislite samo “takmičenje” u ludim odevnim predmetima, ludilooo!

U životu je bitno zabavljati se uživati, jer se baš tada rađaju najbolje ideje. Zato je važno biti opušten i blesav u svakom momentu koji ti to dozvoljava. Samo farbanje jaja nekada nije zanimljiv posao, ali luda kecelja vam iz momenta može promeniti raspoloženje. Zamislite situaciju gde vas farbaju jaja, a zatim vam lepe sličicu na čelo, ja se smejem dok ovo pišem! Realno gledano, svake godine kupimo duplo više jaja nego što nam je zaista potrebno, a to znači da nam je jedan ceger malo. E zato sam odlučila da ove godine sama sebe ograničim, tako što ću poneti jedan i u njega prebaciti sve iz tašne koju bih inače ponela. Moramo sami sebe prevariti ponekad, haha!

Kada je napokon svih 325569 komada jaja smešteno u Uskršnju korpu, vreme je za pauzu. Skuvajte sebi čaj ili kafu, ispružite noge i odmorite se uz film, igricu ili jednostavno odspavajte. Ostali poslovi mogu da sačekaju, a nama će koji sat odmora značiti.

Naš najbolje prijatelj koji će nam uvek iskreno reći šta sve imamo obaviti i kada je vreme za odmor je planer. Napišite svoje obaveze, spisak za nabavku namirnica i obavezno zapišite koji deo dana posvećujete sebi i odmoru. Kada je nešto napisano onda će sa većom verovatnoćom biti i obavljeno. Pa tako ja radio volim imati posebnu svesku za recepte, a pogotovo za praznične. Iako su danas svi telefoni pametni, sveske i dalje ništa ne može u potpunosti zameniti.

Kada je sve obavljeno, sledi nestrpljivo čekanje nedelje! Ne zaboravite da je Korona i dalje prisutna, pa praznike provedite u najužem krugu sa vama bliskim ljudima. Na Malti je trenutno obavezno nošenje maski i na otvorenom, ali “crazy egg” mask je zaista neodoljiva.

Pogledajte shop i pronađite i ostale proizvode iz serije “Crazy egg”, i naručite ih na vreme!

*BONUS: Želiš unaprediti svoje veštine, sada je pravi trenutak za to. 🙂

Pozdrav!

04.04.2021

Оставите коментар