Silly and Modern design: Uvod u moje carstvo dizajna

Otkako sam otkrila Canvu, zavolela sam dizajniranje iz srca. Kao što znate, prošle godine u decembru sam za vas napravila novogodišnji poklon, i to je ujedno bio i moj prvi ozbiljniji dizajn. Ako ipak ne znate šta sam poklanjala i poklanjam još uvek, pogledajte!

U međuvremenu sam započela još jedan duži projekat, koji ću vam predstaviti u bliskoj budućnosti. Canva me je motivisala da se ne zadržim samo na pisanju već da probudim dugo uspavane talente u sebi. Iako dizajniranje nije ni malo lako, čak i kada koristite program za početnike, sam proces jako uzbudljiv. Neko sam ko želi napraviti nešto autentično, pa tako kombinujem i seckam već postojeće elemente ili šablone po svojoj meri. Često volim dodati tekst ili napisati odgovarajući citat, koji će krasiti mnogobrojne proizvode.

Kažu da se prave stvari dešavaju kada si nečemu posvećen dušom i srcem, pa je tako Đole igrom slučaj pronašao sajt gde mogu kačiti svoje dizajne. Redbubble je besplatan sajt koji pomaže kreativcima da izgrade svoj biznis. Tako sam i ja otvorila profil i ušla u čaroban svet dizajna. Inspiracija mi ne manjka, čak više nekada sam i previše kreativna. Pre neki dan dok sam pravila jednu jako šašavu kreaciju, muž me je poprilično čudno gledao i verovatno pitao šta se još krije u mojoj glavi. E pa rećiću i vama, mnogo što šta!

Kako nisam želela da se zaustavim samo na redbubble profilu, napravila brend „Silly and Modern design„. Logo sam kreirala na već dobro poznatom sajtu i započela novu eru. Pošto su „Stranice života“ mesto na kojem delim svoje misli, pomislila sam a zašto svaki moj dizajn ne bi ima svoju priču. Tako sam odlučila da vam kroz blog polako ispričam sve o brendu „S&M design„. Kroz njih ćete saznati šta me inspiriše, koje su namene određenih proizvoda , kao i zašto je dizajn baš takav. Moj život je sačinjen od priča i iza svega što stvorim stoji jedna interesantna i pomalo šašava.

Kako je ovaj tekst trebao biti uvodnog karaktera, ne bih da previše dužila. Ostavljam vam link koji će vas odvesti u moji svet mašte i stvaranja, a vrlo brzo očekujte prvu dresign priču.

Pozdrav!

13.03.2021

4 thoughts on “Silly and Modern design: Uvod u moje carstvo dizajna”

Оставите коментар