Svako zašto ima svoje zato

Šta raditi kada odete na put a sve vreme vam pada kisa? Priznajem, osećaj je užasan, ali sve se dešava sa nekim razlogom. Putovali ste par sati ili pak ceo dan da bi vam vreme bilo kišovito, najgore što možete uraditi je očajavati i pasti u depresiju. Pa zato ne radite to sebi.

Smatram da se sve dešava sa nekim razlogom i da u dubini duše mi taj razlog i znamo, pa čak i taj da nas vreme ne služi kada nam je najviše potrebno. Bez obzira da li ste došli u drugi grad ili državu zbog posla ili čisto privatno, pokušajte se odmoriti što više možete. Mozda ne možete izaći napolje ali možete na miru odspavati ili odgledati neke film, ili jednostavno malo preispitati sebe. Zavirite duboko i saznajete šta vas muči i koji su vaši strahovi, postavljajte sebi što više pitanja dok ne stignete do konačnog odgovora. Možda ste baš iz tog razloga došli na ovaj put. Mnogo godina mi je trebalo da shvatim da iz svake situacije mogu naučiti i da si je svaki odmor lekcija koju moram preći. Ako niste pročitali moj tekst na tu temu, evo LINKA. Nekada je osećaj užasan i sve što želite je samo da se malo odmorite i opustite, ali vam se nikako neda. Prestanite se protiviti i susretnite se oči u oči sa stvarima koje vas sputavaju.

Mozda kisa pada baš iz razloga što vi imate dosta neodrađenog posla iza sebe, a on mora biti gotov u nekom skorijem vremenu. Bićete zadovoljni kada ga odradite i pitaćete se zašto nise ranije, jel da jeste možda ne bi bilo ni kiše. Bilo kako bilo stvar je i više nego jednostavna i dobra po vas. Ako učite strani jezik verovatno ste se opustili pa vam je ovo jedan od načina da mu se opet posvetite.

Ne bezi od stvari koje te jure jer ćete kad-tad stići.

Ono sto je zacrtano za vas u periodu u kom se nalaziti je neizbežno. Znajte da niko sem vas samih nije to izabrao bas za taj period, mnogo ste signala imali pre ovog trenutka ali se niste obazirali. Pa ste došli do toga da više ne možete sami uticati i prisiljeni ste na neki način to odraditi. Znajte da je to poslenja prilika i pomoć od većih sila, jer ako je tada ne iskoristite mnoge stvari će se promeniti.

Drugom prilikom možete ponovo doći u ovaj grada, ali gledajte da sve bitne stvari budu odrađene da ne biste opet doživeli nešto slično kiši.

Možda je poenata vašeg odlaska na put bila i samo putovanje do određene lokacije, prvi samostalni let avionom koji ste trebali doživeti ili nekim drugim prevoznim sredstvom. Neko novo iskustvo i suzbijanje strahova koje gajite u sebi. Verovato ćete kada se vratite sa puta postati drugačija osoba, sa većom verom u sebe. Razmišljate i u pravcu da vas je neko sačuvao od neke loše stvari koja se desila u gradu u kojem zivite. Mnogo toga može biti u pitanju , a na vama je da saznate i učinite sebe vrednijom i boljom osobom.

A kada sve to odradite onda ili će prestati kiša ili ćete uzeti kisobran i kisa vam neće praviti problem. Probleme ste rešili….

Pozdrav!

Svetlana Pantović

4 thoughts on “Svako zašto ima svoje zato”

Оставите коментар