Sve je onako kako mi želimo da bude

0408660f4370cdac9e4347364a809a65.jpg

Život je jedno veliko čudo..

Znate onaj osećaj kada želite na NEŠTO da date odgovor al’ nikako da Vas baš to pitaju. E pa problem je u tome je u tome što u dubini duše ne želite da vam to pitanje bude postavljeno. I baš iz tog razloga niko ga i ne postavlja. Tek onoga trenutka kada budete spremni vi ćete sve reći sami čak i da vas niko ništa nije ni pitao.

Život nam daje ono što ovog trenutka želimo, i slobono možemo reći „da on gleda u pasulj“, i ono što ne želimo (dovoljno) to i ne dobijamo. A ono što želimo i naglas kažemo dobijamo istog trena. Zvuči dobro zar ne?
Pa i ne baš, jer često pričamo koješta. Život ne razlikuje dobro od lošeg pa nam na isti način daje i jedno i drugo.

Koliko puta ste u stanju besa rekli nešto što ne želite (A time ste dali signal da je to baš ono što vam je potrebno u ovom trenutku), pa posle toga bili još više ljuti na život i sve u njemu i oko njega? Odgovor je mnogo.
I u tim trenucima ne možemo reći da neko radi protiv nas, već mi sami radimo protiv sebe. Nesvesno privlačimo stvari ili ljude koji nas ne čine zadovoljnima, i time produžavamo lanac patnje.

Ovo je jedina istina zašto se dešavaju stvari koje svesno, tek kada se dese ne želimo.
Sada kada ovo znamo i kada smo se osvetili možemo sve početi ispočetka, bez gorčine i ljutnje i sa puno ljubavi i poštovanja. Pozitivne misli privlače pozitivne događaje.

Ljubav privlači ljubav.
Volite sebe i druge 💕

 

2 thoughts on “Sve je onako kako mi želimo da bude”

Оставите коментар